Kinderpraktijk Zeker en Sterk                


meer weten, sterk voelen  
 

Tarieven en voorwaarden 

De begeleidingsmomenten in de kinderpraktijk hebben een duur van 1 uur en een frequentie van 1 keer per week. In overleg en naar behoefte kan van de duur en/of frequentie worden afgeweken.

Algemeen:

  • Het kennismakingsgesprek (30 minuten) is gratis. Daarin bespreken we de hulpvraag voor de training, coaching of remedial teaching en de wijze waarop de praktijk te werk gaat.
  • Remedial teaching en kindercoaching wordt afgenomen per uur. Bij afname in series van 5, 10, 20 of 30 begeleidings-/coachingssessies wordt korting gerekend. Betaling vindt plaats voorafgaande aan de start van de serie. 
  • Faalangsttraining wordt afgenomen in een pakket van minimaal 7 bijeenkomsten. Aanvullende uren zijn in overleg mogelijk.
  • Voorafgaande aan de start van de begeleiding/coaching ontvangt u een overzicht van de tarieven en algemene voorwaarden. 

Remedial Teaching en coaching voor (hoog)begaafde kinderen:

  • Zie ook het algemene gedeelte hierboven.
  • Tijdens de bijeenkomsten werk ik 60 minuten met uw kind. Indien wenselijk kan ik 10 minuten van deze tijd gebruiken voor een kort verslag aan u als ouder/verzorger. U betaalt 69,50 euro per begeleidingsmoment van 60 minuten. Bij afname van een pakket zijn de tarieven als volgt:
  5 uur = 340 euro   (68 euro per uur)
10 uur = 650 euro   (65 euro per uur)
20 uur = 1260 euro ( 63 euro per uur)
30 uur = 1845 euro ( 61,50 euro per uur)

Kindercoaching:

  • Zie ook het algemene gedeelte bovenaan deze pagina.
  • Bij kindercoaching komen de kinderen een uur praten en spelen in de kinderpraktijk. De korte overlegmomenten met ouders vallen aan het begin van de sessie, binnen dit uur. Per uur betaalt u 69,50 euro. Ook voor een oudergesprek (over de voortgang van de coaching) betaalt u 69,50 euro. Voor een pakket van vier coachingsmomenten inclusief oudergesprek van 30 tot 60 minuten betaalt u 340 euro (68 euro per uur). Bij een pakket van in totaal 10 uur kindercoaching/oudergesprek betaalt u 650 euro (65 euro per uur).

 

Faalangsttraining:

  • Zie ook het algemene gedeelte bovenaan deze pagina.
  • Bij faalangsttraining komen de kinderen zeven bijeenkomsten van 60 minuten naar de kinderpraktijk. We gaan o.a. aan de slag met oefeningen, rollenspellen, 'gedachten'tekeningen en taakaanpak om het zelfvertrouwen van uw kind op leergebied en bij toetsmomenten te verstevigen. De korte overlegmomenten met ouders vallen aan het begin van de sessie, binnen dit uur. U betaalt voor dit pakket 455 euro.
 
Kaart
Opbellen
E-mail